Baba Tutuklu Anne Vefat Etti Geride İse 3 Çocuk Sahipsiz Kaldı



15 Temmuz darbe girişimini fırsat olarak gören siyasi irade kendilerine muhalif olan bir kesmi hukusuz tutuklama, işten çıkarmalar ve akla hayale gelmedik psikolojik ve fiziksel işkeceler ile yokluğa mahkum bırakıyor. Çok sayıda masum insan sapa sağlam iken bu süreçte psikolojik sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Strese bağlı olarak birçok hastalığa yakalananlardan bir kısmı ise vefat etti.
Bu olayların biri de Ankara’da yaşandı. Sitemize ulaşan bilgilere göre Gülhan Köseler’in Kızılay Kan Merkezi’nde hemşire olarak çalıştığı ve sırf eşi tutuklu olduğu için sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi. 15 Temmuz sonrası başlatılan cadı avı operasyonları ile başta eşi olmak üzere, akrabaları ve tanıdığı arkadaşlarına yapılan örgüt üyesi suçlaması ve yakınlarının tutuklanması olaylarına duyduğu üzüntü ile kanser hastalığına yakalandı.
Eşinin yokluğunda çocuklarının geçimini sağlamak için iş başvurularında bulunsa da durumu nedeni ile kendisine iş de verilmedi.
Yaşadığı tüm bu zorluklar karşısında daha fazla dayanamayan Gülhan Köseler 19 Kasım 2018 günü vefat etti. Geride ise Enes, Nalan ve Nilgün adında 3 çocuğunu bıraktı.

Bir hesap daha ahirete kaldı.
https://t.co/O2j2kDn6PE



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2018/12/10/baba-tutuklu-anne-vefat-etti-geride-ise-3-cocuk-sahipsiz-kaldi/

Hiç yorum yok