Kanser değil Kendisine Atılan İftira Öldürdü!

“15 Temmuz Kanlı Kumpas” sürecini “Allah’ın Lütfu” görülerek; yüzbinlerce insan haksız yere işlerinden, özgürlüklerinden, canlarından oldu, helal kazandıkları mallarına el konuldu ve binlercesi de ülkesini terketmek zorunda kalarak soykırıma tabi tutuldu.

Maalesef bu haksızlığa maruz kalanların en yakınları da dahil olmak üzere toplumun büyük kesimi türlü gerekçelerle yaşanan bu zulme destek olarak mağduriyetlerin artmasına neden oldu.

17/25 Aralık operasyonları sonrası başlayan “cadı avı” 15 Temmuz’dan sonra artarak devam etti ve halen de devam ediyor.

Bu süreçte kendilerine yapılan haksızlığa dayanamayan çok sayıda masum insan, ya cezaevlerinde yada “açık cezaevine” dönen dışarıda hastalanarak yada intihar etmek suretiyle hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerden bazıları hakkında öldükten sonra “pardon” denilmişse de gidenleri geri getirmek mümkün değil. Bu olaylara cılızda olsa küçük bir kesimden itirazlar, tepkiler gelse de süreç tüm hızıyla acımasızlığını hissettiriyor.

KHK zulmü ile hayatları sönen masum insanların arasına öğretmen İlhami Keleş’te katıldı. Keleş’in vefat haberini Türkiye Büyük Millet Meclisi sıralarından yakın arkadaşı olduğunu belirttiği İyi Parti Grup Başkanvekili Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu duyurdu.

Meclis salonunda F…suçlamasını kaldıramayıp kanser olan ve birkaç gün önce hayatını kaybeden öğretmen arkadaşını anlatan Ağıroğlu yaptığı konuşmada;

“Yeter artık! binlerce masum insanı hapsettiniz, mahşerde yakamıza yapışacak bu insanlar. AKP olarak bu işi artık çözün de bütün oylar sizin olsun” şeklinde tepki gösterdi.

https://twitter.com/KacSatOldu/status/1149590089820827648?s=…


Kaynak: Mağdur Haberleri – Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/07/20/kanser-degil-kendisine-atilan-iftira-oldurdu/

Hiç yorum yok