Selman Bebeğe İnanılmaz Eziyet


Selman bebekte gözlerini dünyaya açtıktan birkaç ay sonra zulümle tanışan OHAL mağduru diğer binlerce bebek ve çocuktan sadece biri. Selman bebek için zulüm ve eziyetler annesi ve babası gözaltına alınınca başladı.

Annesi Esra ve babası Murat Yüksel çifti 23 Mayıs günü Kocaeli’nde trafikte araçlarının önü kesilerek gözaltına alınmış, 2.5 aylık Selman bebek ise babaannesine bırakılmıştı.

Sitemize ulaşan bilgilere göre dosyaları farklı illerde olduğundan babasını Giresun’a, annesini ise Trabzona sevk edildikleri öğrenildi. 2.5 aylık Selman bebek ise annesiyle birlikte gidemedi.

Henüz kimliği çıkartılamayan Selman bebek kimliği olmadığı gerekçesiyle uçağa alınmadı. Trabzon’a kadar 18 saat annesinden ayrı olarak kara yolculuğu yaptırıldı.

Bebekleri anne ve babasından ayıran, cezaevine girmeye mecbur bırakan zalim zihniyet ve bu zihniyet düzeni işlemeye devam ediyor. Bebekli anneler tutuksuz yargılanmaları mümkünken gözaltı ve tutuklamalarla anne ve bebeklerinin hayatları mahvediliyor. Vicdanları sızlatan bu durumun bitmesi ailelerin en büyük temennisi.



Kaynak: http://magduriyetler.com/2018/06/05/selman-bebege-inanilmaz-eziyet/

Hiç yorum yok