Zulüm, Çocuklara Süt Parasını Bile Çok Gördü

Hayırsever Anadolu insanlarına yönelik tenkil operasyonları hız kesmeden devam ederken, masum çocukları da yokluğa hükmediyor. İsmi bizde mahfuz bir ilde ev aramasına giden polislerin, çocukların süt ve temel ihtiyaçlarına ancak yetecek kadar paraya bile el koydukları ortaya çıktı.

Dalga Geçerek Çocukların Süt Parasına El Koydular

İddiaya göre; bir ilde polisler Hizmet Hareketi mensubu oldukları gerekçesiyle bir çifti gözaltına almak için evlerine geldi. Yaptıkları ev aramasında beyefendinin üzerinde bulunan 545 TL paraya da “Yıllardır memurum, bu kadar parayı hiç bir arada görmedim” diye dalga geçerek el koydular. Çift, çocuklarının süt ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinde kalan son para olduğunu ifade etse de, paranın el konmasına mani olamadı.

“Çocukları Yalnız Bırakır Giderim”

Polisler aramayı tamamlayıp çifti gözaltına almak istedi. Ortada kalan küçük çocukları, çiftin anne ve babası gelip almak istedi ama evlerinin uzak oluşu nedeniyle polisler o kadar beklemeyeceklerini söyledi. Komşularına teslim etmek için aradıklarında ise polislerden biri “Kimse gelmiyorsa çocukları bu evde yalnız başına bırakır giderim, benim işim var” dedi.

Çift, komşuları gelince çocukların hüngür hüngür ağlamaları umursanmadan kelepçe takılıp gözaltına alındı.

Kaynak: http://magduriyetler.com/2018/06/07/zulum-cocuklara-sut-parasini-bile-cok-gordu/

Hiç yorum yok