Hasta Bir Anayım

 

Yetmişini aşmış ihtiyar, hastalıklarla boğuşan bir anayım. Kalp, şeker ve tansiyon hastasıyım. Sosyal güvencem, devlet memuru olan oğlumun üzerinden sağlanıyordu.
Malum 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra hem oğlum hem de gelinim 18 Temmuz gecesi haksız yere gözaltına alındı, sonrasında da tutuklandılar.
Yıllarca emek sarf ederek elde ettikleri bütün malvarlıklarına el konulduğu gibi, haksız şekilde mesleklerinden ihraç da edildiler.
Ekim ortasında gelinim denetimli serbestlikle bırakıldı. Fakat cezaevinde kaldığı 3 aylık süre onun psikolojisini oldukça bozmuş. Şuanda çocuğuyla beraber, yaşlı annesine sığınmış durumda. Gelirleri yok ve eşine moral verme adına ayda 2 defa 600 km uzaklıkta tutuklu bulunan eşini ziyarete gidiyor. Bu zamana kadar, ne oğlum ne de gelinimle ilgili bir iddianame hazırlanmış değil. Sosyal güvence ortadan kalktığı için tedavide, özellikle ilaçları almakta zorlanıyorum.
Ekonomik manada ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Ve en acısı oğlum gençliğinden beri ülkücü harekete mensup (memuriyetten önce MHP üyesi idi) olduğu halde terör örgütü üyesi yaftası yemesi. En kısa zamanda iddianamenin hazırlanarak, evlatlarımın adil bir şekilde yargılanması ve suçsuzluklarının ortaya çıkmasını istiyoruz.


Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/02/05/hasta-bir-anayim/

Hiç yorum yok