Küçük İbrahim Akif’in Anne Hasreti Sona Ersin



Ülkemizde Hizmet Hareketine yönelik soruşturmalarda zulmün her çeşidini duymak ve rastlamak âdeta sıradanlaştı.
Denizli’de yaşanan zulmü insan hakları aktivisti HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Meclis kürsüsünde yaptığı açıklamayla tüm kamuoyuna duyurdu. 9 yıl boyunca bebek sahibi olmayı bekleyen ve uzun süren tedavi sonrası bir oğulları olan Öz ailesinin sevinçleri kursaklarında kaldı. Aileye yaşatılan zulüm ile adeta sevinçleri hem kendilerine hem de tek çocuklarına zehir edildi.
Hizmet Hareketine mensubiyeti nedeniyle daha önce tutuklanan ve 26 ay cezaevinde tutsak kalan babanın ardından bu kez zulüm sırası anne Emir Öz’e geldi. Anne Emir Hanım geçtiğimiz Mart ayında tutuklanarak Denizli Kocabaş T Tipi Cezaevi’ne konuldu. 26 ay babasını cezaevinde görmek zorunda kalan İbrahim Akif, babası tahliye olduktan sonra bu kez de annesini görmek için cezaevine gitmek zorunda kaldı.
İbrahim Akif şu anda 6 yaşında ve babasına kavuşma sevinci kursağında bırakılarak anne hasretine mahkum ediliyor. Kendisi bakıma muhtaç olan anneannesi tarafından bakılmak zorunda kalan küçük İbrahim Akif’i annesine kavuşması gerekiyor.
Bu yaşta bir çocuğa bu zulmü yaşatmayın.
Bir yanı eksik büyüme travması yaşamasın.
https://t.co/zc61gcKD54


Kaynak: Mağdur Haberleri – Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/08/19/kucuk-ibrahim-akifin-anne-hasreti-sona-ersin/

Hiç yorum yok