Birand’ın eşinden Uğur’a: 2.3 milyon takipçiniz var, ama cesur bir gazeteci değilsiniz


Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand, eski milli futbolcu Hakan Şükür'e yaptığı program davetini babasıyla yaptığı görüşme sonrası iptal eden Oğuzhan Uğur'u etiketleyerek, "2.3 milyon takipçiniz var, ama cesur bir gazeteci değilsiniz" dedi.


Duayen gazeteci Mehmet Ali Brand’ın eşi Cemre Birand, eski milli futbolcu Hakan Şükür’a yaptığı program davetini iptal eden Youtuber Oğuzhan Uğur’a tepki gösterdi.

“CESUR BİR GAZETECİ DEĞİLSİNİZ”

Sosyal medya hesabından etiketlediği Uğur’un “Hakan Şükür’e yaptığım daveti, samimi eleştirileri tek tek okuyarak tekrar değerlendirdim. Babamla da uzun bir konuşma yaptım. Kendisine konuşma hakkı verip, f.tö’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım. Acele karar vermişim” paylaşımının altına “2.3 milyon takipçiniz var, ama cesur bir gazeteci değilsiniz” diye yazdı.

BİRAND 28 ŞUBAT’TA ASKERİ KARŞISINA ALMIŞTI

Türkiye’nin uzun yıllar en çok izlenen programlarından 32. Gün’ü yapan gazeteci Mehmet Ali Birand, 28 Şubat döneminde askerleri de karşısına alarak Fethullah Gülen’i 32. Gün programına çıkarmıştı. Birand, o dönem ve sonrasında kendisine yaşatılanları şöyle anlatmıştı:

 KAYNAK: https://boldmedya.com/2022/10/18/birandin-esinden-ugura-2-3-milyon-takipciniz-var-ama-cesur-bir-gazeteci-degilsiniz/

Hiç yorum yok