Bir Evlat Daha Baba Hasretiyle Vefat Etti



Hizmet Hareketine mensup oldukları gerekçesiyle masum kişilere yönelik acımasızca yapılan kitlesel kıyımlarda insanların hayatları karartılmaya ve aileler parçalanmaya devam ediliyor.
Masumiyet karinesi olarak da bilinen ve Anayasamızda yer alan “Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.” ilkesi yok sayılarak onbinlerce masum insan zindanlara hapsediliyor. Zulümden şüphesiz en çok etkilenen çocuklar ise anne ve babalarının yollarını gözlüyor. Bazıları da bu hasret bitmeden gözlerini hayata yumuyor.
%98 engelli 27 aylık Hamza bebekte baba kokusu nedir bilmeden hayata gözlerini kapadı. Hamza Travaç “Dandy Walker Sendromu” teşhisi konulan bir bebekti. Babası Hasan Bey Ağustos 2016′ dan beri tutuklu olduğundan dolayı evladının doğumunda yanında olamamıştı. Hamza bebek 7 Ocak 2019 tarihinde Trabzon’da doktorların akciğer enfeksiyonu teşhisi sebebiyle vefat etti. Bebeğinin doğumunda yanında olamayan baba Hasan Travaç bu seferde, Giresun’da tutuklu bulunduğu cezaevinden bebeğinin cenazesine geç götürüldüğünden yetişemedi ve evladını mezara bile koyamayarak yine yanında olamadı. Böylece bir baba evladının doğumunda da ölümünde de yanında olamadı.
Bir aile daha nefret operasyonlarına kurban edilerek parçalandı ve yok edildi. Masumların hesabı da ahirete kaldı. Allah geride kalanlara sabır versin duası edilerek bu acıların son bulmasını diliyoruz.
https://twitter.com/biten_hayatlar/status/1085094906987794432?s=20



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/05/05/bir-evlat-daha-baba-hasretiyle-vefat-etti/

Hiç yorum yok