Ankara Emniyetinde Yüzü Tanınmayacak Hale Getirene Kadar İşkence !!!


Ankara’da değişik kamu kurumlarından ihraç edilen ve mesnetsiz iddialarla geçtiğimiz perşembe günü gözaltına alınan 4 kişiye KOM Şube Müdürlüğü’nde işkence yapıldığı ortaya çıktı. Daga öncede benzer şekilde Ankara Emniyetindeki işkence haberlerini siz okuyucularımızla paylaşmıştık.

Ankara Kom Şubesi’ndeki işkenceci polislerin deşifre olmasının ardından sorumlulular hakkında herhangi bir adli ve idari soruşturma başlatılmadığı gibi yapılan işkencelerinde üzeri kapatılmaya çalışıyor. Bundan güç alan ve arkasında siyasi iradeciler olduğunu düşünen işkenceci polisler insanlık suçu işlemeye devam ediyorlar.

En son olarak değişik kamu kurumlarından ihraç edilen 4 kişinin gözaltındayken yüzleri tanınmayacak şekilde dövüldükleri ve işkenceye maruz kaldıkları öğrenildi. Gözaltındaki şahıslardan birinin avukatının belirttiğine göre bu kişiler dövülüp, darp edilip, hakaret edilerek masum insanlara iftira atmaları ve isim vermesi isteniyor. Hukuksuz elde edilmeye çalışılan delillerle böylelikle boş olan dosyaların içinin doldurulması amaçlanıyor.

Gözaltındakiler aileler ve avukatlarıyla da görüştürülmüyor. Sadece bir avukatın müvekkili ile görüşebildiği, yüzünün tanınmaz halde olduğu belirtiliyor.

Mübarek Ramazan ayında bile Ankara Emniyetinde işkence yapılması aileleri dehşete düşürdü. Aileler çocuklarının hayatından endişeli. Emniyete görüşmeye giden aileler tehdit ve hakarete maruz kalıyor. İceri girmelerine dahi izin verilmiyor.

Daha önce çok sayıda insan emniyette gördüğü işkenceler yüzünden hayatını kaybetti veya çeşitli hastalıklar geçirdi. Bir an önce Ankara Emniyetinde halen devam eden işkencelerin bitirilmesi bekleniyor.
Kaynak: http://magduriyetler.com/2018/06/05/ankara-emniyetinde-yuzu-taninmayacak-hale-getirene-kadar-iskence/

Hiç yorum yok