Şakran Cezaevinde Skandal Uygulama

 

Türkiye’de KHK’lar ile kendilerine hukuksuzluğu şiar edinen zihniyet akıl almaz uygulamalara imza atarak adını duyurmaya devam ediyor.
KHK’lı isen seçilsende belediye başkanlığı yapamıyor, hiç bir kurumda da görev alamıyorsun. KHK’lı isen bu ülkede çalışma hakkın olmadığı gibi bu ülkede yaşamaya, dünyanın güzelliklerini görmeye bile hakkın yok.
Evet bu ülkede eğer muktedirlerin tarafında değil de doğrunun tarafında isen yaşam hakkın yok.
Hiç bir gerekçe ve delil ortaya koymadan özgürlüğünden alıkonan ve yıllarca hapiste yatmasına göz yumulan onbinlerce masum insan gerçek adaletin gelmesini ve bu akıl tutulması skandal uygulamaların son bulmasını bekliyor.
İşlemediği bir suçtan dolayı cezaevine konulan masum insanlara özgürlüğü hatırlatan gökyüzünü görmeleri bile artık yasak. İlk başta şaka gibi gelen şaşırtıcı ve hukuksuz uygulama İzmir’deki Şakran Cezaevi’nde yaşandı.
Şakran Cezaevi’nde kadın mahkum ve tutukluların kaldığı bölümde cezaevi yönetimi mahkumlar gökyüzünü göremesin diye havalandırma üzerine branda çektirdikleri öğrenildi.
Nerden bakarsan bak anlaşılır bir tarafı olmayan bu skandal uygulanmadan vazgeçilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyoruz.
https://t.co/dbe7fJ9PIK




Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/04/14/sakran-cezaevinde-skandal-uygulama/

Hiç yorum yok